Assalamualaikum & Salam Hormat

Nama Saya Fahzal Shahrel Bin Fakhrurrazey 

Pengasas website pendapatandigital.com
No. Ahli : M91-M-1453658
No Tel: 010-5103558

|

Anda membuka website ini bermakna anda sudah bersedia untuk kami bongkarkan…..

“Rahsia bagaimana dengan hanya guna SMARTPHONE”

Anda mampu dapat gaji yang masyuk sehingga mencecah  4 – 5 – 6 angka setiap bulan !

Bagi kami 5 minit sahaja untuk kongsikan kepada anda. Mungkin dengan 5 minit ini bakal mengubah nasib hidup anda

Adakah Gaji bulanan anda cukup setiap bulan ?

Tahukah anda...

Boleh ke anda hidup dengan gaji RM 1500 Sebulan di Malaysia ?

Senarai di atas belum lagi termasuk roadtax kereta, duit hantar anak pergi nursery, Kos perubatan dan macam lagi yang anda tak perasaan tiba-tiba anda kene bayar.

Belum lagi cite nak bagi duit kat ibu ayah setiap bulan, duit emergency, dan lain-lain lagi

Kami percaya majoriti rakyat Malaysia ada masalah ini iaitu KANSER POKET

Dan berita baiknya,dengan peluang ini, kami bukan nak suruh anda berhenti kerja terus. Anda kerje je macam biasa

Apa yang kami nak bongkarkan ni adalah cara hasil PAIP YANG MENGELUARKAN DUIT TANPA HENTI setiap bulan TANPA ganggu kerja utama andaNampak menarik kan ? Dengar macam mudah… tapi bagaimana caranya?…Cara yang paling efektif saat ini ialah dengan MEMULAKAN BISNES….

Takde Masa? Tak pandai nak buat buat bisnes dan takut gagal ?

JANGAN RISAU!! Jika anda ada masalah seperti di atas, bisnes ini memang sangat sesuai untuk anda, sebab bisnes ni :

  • Tak ganggu waktu kerja anda

Ok, Bisnes Apa ni Nampak Macam Menarik je?

Alright, Rilek!!!, Ok saya nak kongsi rezeki yang kami  telah dapat selama ni.. ini adalah Bisnes Simkad Tone WOW.. senang sangat-sangat bisnes ni tau..

ELEHHHH…Bisnes ni saya dah tau dah…bukan kene keluar modal RM100 ke nak dapatkan simkad ni ?

YESSS…. itu dulu ..ini yang kami nak maklumkan bahawa Tone Excel dibawah kelolaan Tone Group telah melancarkan produk simkad terbaru yang berharga 

SIMKAD TONE WOW

Abis kena keluar modal jugak lah ye?

 Bestkan ?…Tapi terhad kepada 100 orang terawal je..lepas abis ni..takde dah anda kene beli

Yang bestnya bisnes ni ialah bagi je simkad Tone Excel RM10 kepada 10 Orang yang anda kenal untuk tukar line telefon yang mereka pakai sekarang kepada simkad Tone Excel RM10

Bisnes ni tak susah cume bagi je simkad Tone Excel RM10 ni kepada orang yang anda kenali bagi mereka guna…ini bisnes yang gaji masyuk tiap-tiap bulan  seumur hidup.

Simkad Tone Excel RM10 ni fungsi dia sama je macam simkad lain, boleh buat call, sms, internet apa semua. Bezanya simkad ni boleh bagi duit kat kita tiap-tiap bulan sampai mati.

Simkad in dah masuk TV1,TV2,TV3 masuk surat khabar, radio, Astro Awani banyak kali…Tapi ramai yang tak percaya dan masih tak tahu akan kehebatan simkad ni…rugi sangat!

Simkad inilah yang telah membayar gaji yang sangat masyuk tanpa henti kepada beratus-ratus ribu orang ahli Tone Excel.

Bukti testimoni Tone Excel Masuk Buletin Utama TV3

Jadi macam mana bisnes ni duit dengan tak payah jual simkad ni?

Jadi camne nak dapatkan simkad Tone Excel RM10 ini secara PERCUMA?

Anda  jangan risau saya akan bagi simkad Tone Excel RM10 secara percuma sebaik sahaja anda  meluangkan masa 10 minit lagi  bagi memahami apa yang saya nak sampaikan

Alright sekarang in anda pakai simkad apa ya ?

Okey now kami nak tanya, simkad yang anda pakai sekarang ni, pernah tak bagi duit RM1000++ cash kat anda? Tak pun RM50 lah senang cerita…Pernah tak?

Saya yakin mesti tak pernahkan

Untuk Pengetahuan anda...

Syarikat-syarikat telco besar diluar sana telah membuat keuntungan BERBILLION SETAHUN dengan menyediakan perkhidmatan telekomunikasi kepada para pelanggannya.

Keuntungan itu sebenarnya datang dari LANGGANAN PREPAID atau LANGGANAN POSTPAID (Bayaran Bil Bulanan)

Faktanya adalah keuntungan itu TIDAK PERNAH DIKONGSI 1 SEN PUN pada anda walaupun anda sibuk promote simkad diorang ni. Betulkan ?

Persoalannya, Sampai bila kita nak membayar topup setiap bulan tu? Daripada kayakan tokey-tokey telco ni, baik kayakan diri sendiri…

Alang-alang pakai handphone biar sampai dapat duit

Sekarang ni biar saya kongsikan kepada anda serba sedikit mengenai Tone Excel, kelebihan simkad Tone Excel RM10 berbanding telco lain dan bagaimana simkad ni boleh bagi duit untuk anda

Apa Kata Mereka

premium-image

Saya merasa nikmat beli kereta mewah, pergi umrah bawa family, kahwin, bercuti, bebas hutang, 100% dari komisyen simkad Tone Excel. Ramai orang "mengagumi" tapi kenapa tak ada orang yg MENGKAJI

Hafidz Arif, 28 Tahun

-

Komisyen Tone Excel RM 40,000

premium-image

Saya mula menggunakan simkad Tone Excel semasa di tahun akhir UIAM iaitu Feb2014. Hanya memperuntukan setengah jam sehari untuk berkongsi kebaikan Tone Excel kepada rakan-rakan saya. Dan Pada Dec 2015 total Komisyen Tone Excel saya Alhamdulillah mencapai RM115K sebulan. Ianya terus meningkat.

Muhammad Naim, 28 Tahun

-

Komisyen Tone Excel RM 100,000

premium-image

Bisnes Telekomunikasi simkad Tone Excel ini ibarat satu tumbuhan chinese bamboo tree

Mazelan Abas, 51 Tahun

-

Komisyen Tone Excel RM 500,000

premium-image

Baru 2 tahun saya memulakan bisnesTone Excel, alhamdulillah income saya sudah mencecah RM 5,000/sebulan. Saya hanya buat dari rumah secara santai 

Syed Fadhil ,17 Tahun

-

Komisyen Tone Excel RM 5,000

Dapatkan Info Terkini Mengenai Produk Terbaru Tone Excel Simkad RM10

Apa itu Tone Excel ?

Tone Excel adalah sebuah referal program telekomunikasi. Produknya adalah simkad prepaid yang dikeluarkan oleh syarikat Tone Group dimana ditubuhkan pada April 2010. Namanya adalah “Simkad Tone Excel” yang menggunakan talian daripada TuneTalk dan prasarana daripada Celcom. Pendek kata, di mana ada celcom di situlah ada line Tone Excel. TuneTalk pula dimiliki oleh syarikat TuneGroup yang juga memiliki AirAsia, TuneInsurance, TuneMoney, TuneTalk dan TuneHotel. Kini pada Oktober 2018 Tone Group telah mengupgrade simkad prepaid ini kepada harga yang lebih murah dan mampu milik hanya pada harga RM10

Anda Bebas Topup Dimana-mana Sahaja Dengan Simkad Tone Excel RM10

Simkad Tone Excel RM10 berfungsi sama dengan simkad2 telefon lain yang berada diluar sana, boleh Call in, Call out, boleh hantar SMS, data internet, ber-whatsapp, ber-facebook, ber-weechat, ber-instagram, dan juga boleh digunakan diluar negara. Disebabkan ia menggunakan prasarana dari Celcom, jadi dimana ada line Celcom disitu simkad Tone Excel boleh digunakan. Untuk pengetahuan anda, Line Celcom merupakan liputan TERBESAR di Malaysia.

Anda boleh sahaja topup dimana-mana seluruh malaysia yang menjual topup Tunetalk seperti di 7-Eleven, Speedmart, Internet banking, Stesen Minyak, dan lain-lain.

Jika anda sayangkan nombor sedia ada anda, Tak perlu risau, anda juga boleh kekalkan nombor tersebut. Ia sangat mudah tanpa perlu pergi ke service center, anda boleh lakukan sendiri.

Track Record Tone Excel

1. Sudah 8 Tahun beroperasi

Tidak seperti kebanyakkan syarikat yang biasa kita dengar, kebanyakkannya hanya bertahan beberapa tahun sahaja. Ada juga yang hilang setelah membawa banyak kerosakkan kepada agen-agen mereka, tetapi syarikat Tone Excel tetap kukuh malahan semakin berkembang setelah beroperasi lebih daripada 8 tahun.

Pengenalan Kepada Tone Group

2. Lebih 15 juta komisyen dibayar kepada agen setiap bulan

Syarikat Tone Excel ini sudah beroperasi hampir 8 tahun dan membayar sekitar 15 JUTA setiap bulan kepada semua pengguna simkad Tone Excel. Syarikat ini juga telah mendapat pengiktirafan Patuh Syariah oleh Amanie Advisors. Jadi anda tak perlu ragu-ragu lagi. Anda berada di Platform terbaik untuk jalankan bisnes.

3. Pelbagai Anugerah dan pengiktirafan

• Tone Excel dianugerahkan lesen Application Service Provider (ASP) daripada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) semenjak 2016.

• Tone Excel dianugerakan sebagai Majikan Terbaik 2016 oleh KWSP.

• Tone Excel telah mencipta sejarah dan dimaktubkan didalam Malaysia Book of Record.

• Sehingga Mac 2017, lebih daripada 1 juta rakyat Malaysia telah menggunakan Tone Excel sebagai talian telefon mereka.

10 Kelebihan Menjadi Pengguna Simkad Tone Excel RM10

1. Anda Boleh Buat Duit dengan simkad Tone Excel RM10

Bila anda memdaftarkan/menaja orang lain untuk menjadi ahli dan menggunakan prepaid ini, anda akan diberikan bonus setiap kali mereka topup, tak kiralah dari mana mereka membeli topup dan tak kira berapa nilai topup mereka, semua anda akan dapat bonusnya. Begitu juga apabila rakan niaga anda pula memperkenalkan orang lain untuk menyertai tone excel dan seterusnya. 

Bonus ini akan diperolehi berterusan setiap bulan selagi pelanggan atau rakan niaga dan rakan kepada rakan niaga anda itu terus topup dan menggunakan simkad tersebut. Kerja sekali, pendapatan berulang-ulang kali. 

2. Insuran Kemalangan 50 ribu Percuma

Sebagai pengguna simkad Tone Excel RM10 ini, anda akan diberikan Etiqa Takaful Kemalangan RM50,000 Percuma dengan syarat topup anda sendiri melebihi RM50 setiap bulan. Takaful kemalangan ini khas untuk kematian dan cacat kekal.

Bayangkan, sudah berapa lama anda pakai handphone? Ada mana-mana simkad yang beri anda insuran 50,000 percuma? Ini adalah testimoni yang telah mendapat sumbangan. Memang kehilangan arwah tidak boleh digantikan dengan wang ringgit, cuma sekurang-kurangnya duit tersebut mampu mengurangkan sedikit beban kehidupan yang ditanggung oleh keluarga beliau.

3. Boleh Kekalkan No Kesayangan Anda

Anda juga boleh membuat pilihan, samada ingin menggunakan nombor yang diberikan oleh ToneExcel, atau anda boleh mengekalkan nombor lama anda ke dalam simkad ToneExcel ini. Asalkan no lama tersebut didaftarkan menggunakan IC anda. No lama anda itu tidak kira samada line postpaid atau prepaid, boleh dikekalkan. Jika sudah berjaya dikekalkan, ia sudah menjadi prepaid tunetalk, nombor sahaja yang lama. Tunetalk tiada postpaid/ line, ianya adalah 100% prepaid.

4. Melancong & Umrah Percuma

Dengan syarat anda membuat pembelian pada kuantiti simkad & capai Komisen yang di tetapkan

5.Anda dapat mata ganjaran percuma setiap kali anda topup

Setiap kali anda topup anda akan mendapat mata ganjaran (point). Point ini boleh dikumpulkan dan ditukarkan dengan tiket kapal terbang Air Asia, Kredit, Data atau handphone secara PERCUMA. Jika point terkumpul anda sudah cukup, anda boleh pilih destinasi mana yang ingin anda pergi dengan kapal terbang Air Asia.

6. Anda akan mendapat rebat Cash Back sebanyak 3%-7% dalam bentuk wang ringgit

Setiap kali anda topup sendiri. Contoh, saya topup RM100, maka Tone Excel beri balik RM7 (Cashback 7%). Bayaran RM7 ini akan ditambah ke dalam jumlah komisyen yang akan dibayar pada setiap 21hb.

7. Setiap bulan di adakah cabutan topup Cash RM3,000 untuk anda

Syaratnya hanya perlu topup RM30 sahaja maka anda akan layak mendapat 1 cabutan bertuah. Lebih banyak anda topup lebih banyak cabutan akan terkumpul. Pengumuman hadiah di buat setiap bulan pada minggu pertama.

8. Airtime Percuma RM 30

Didalam simkad tersebut sebenarnya mengandungi airtime percuma bernilai RM 30. Anda boleh gunakan serta-merta sebaik saja simkad anda telah diaktifkan. Anda telah disediakan kredit percuma tanpa perlu risau nak cari topup lagi untuk bulan tersebut. (P/s: Kredit tersebut akan ditolak secara auto dan memberi anda Data internet 5GB dan 100 minit panggilan)

9.Promosi Plan Data dan Minit panggilan yang berbaloi!

Topup RM30 dapat 5GB data + 100 minit Call

Topup RM50 dapat 12GB data + 150 minit Call

Topup RM90 dapat 20GB data+ 300 minit Call

**Topup boleh di buat di mana-mana kedai yang menjual topup Tunetalk.

**Banyak data plan yang disediakan. Untuk maklumat lanjut, anda boleh saja terus ke lamanweb HQ Tonegroup di http://www.tonegroup.net/data-rates

10.Pendapatan setiap bulan tanpa henti dan boleh DIWARISI

Dimana setiap kali orang yang anda perkenalkan simkad ini topup di mana sahaja kedai, AUTOMATIK komisen anda akan dikira dan dimasukkan kedalam akaun bank anda pada tarikh yang ditetapkan

Info Tambahan Untuk Rujukan Anda

Info insurans, points, Hotel Tune, dan pinjaman

Info berkaitan Insuran PA, klik sini
Info berkaitan Mata Ganjaran, klik sini
Info berkaitan kadar Hotel Tune, klik sini
Info berkaitan borang pinjaman pendidikan/perubatan, klik sini 

Peluang Jana 4 Angka Sebulan Dengan Simkad Tone Excel RM10 ... Bantuan Dan Latihan Secara Percuma Intensif Bersama Kami

Dengan simkad Tone Excel RM10 Kerja anda hanya mendaftarkan simkad Tone Excel ini kepada orang lain di bawah anda. Maka anda akan menerima komisyen (duit) setiap kali mereka topup simkad mereka. Anda agak-agak sampai bila mereka akan guna handphone? Jadi komisyen (Duit) yang anda akan terima setiap bulan TANPA HENTI. Jika sampai akhir hayat mereka guna simkad tersebut, maka sampai akhir hayatlah anda menerima komisyen dari mereka. Padahal anda hanya jual simkad pada mereka sekali itu sahaja.

Ini Dinamakan Jual Sekali, Untung Berkali-Kali

Ada 4 pendapatan yang bakal diperolehi oleh ahli dalam bentuk wang tunai yang akan di kreditkan terus ke akaun bank :-

1. Bonus Fast Track (Direct Sponsor)

Apabila anda mengajak kawan anda sertai bisnes Tone Excel ini, anda akan mendapat insentif tajaan RM1.5, dan sekirannya rakan niaga anda itu melakukan tambah nilai kedua sebanyak RM30, anda akan memperolehi insentif tambahan sebanyak RM 1.

Jadual Bayaran Insentif Bonus Fast Track

Fast Track A : 1-15hb Hujung bulan yang  sama (30hb)
Fast Track B : 16-31hb 11hb bulan yang berikutnya

**Lebih banyak anda daftarkan orang, lebih banyaklah duit insentif ini anda akan terima.

Contoh:-

Daftarkan 1 orang = 1 x RM 1.5= dapat RM1.5

Daftarkan 1 orang = 10 x RM1.5 = dapat RM15

Daftarkan 1 orang = 100 x RM1.5 = dapat RM150.

Insentif tajaan yang dipanggil Bonus Fast Track ini akan anda dapat sekali sahaja bagi setiap satu pendaftaran baru. Bonus ini akan dibayar terus ke akaun bank anda sebanyak dua kali sebulan iaitu pada 11hb dan pada hujung bulan 30hb bergantung kepada tarikh pendaftaran.

Ini adalah bonus Jual sekali dapat pun sekali. Ada orang anda daftarkan, maka adalah insentif tersebut. Lebih menarik kita ada bonus jual sekali tetapi untung BERKALI-KALI.. Iaitu bonus Komisen topup!

 

2. Bonus Referal Topup (3 level)

Berikut merupakan simulasi pendapatan RM3,408-RM8,040 Sebulan jika anda mendaftarkan hanya 10 ORANG AHLI SAHAJA.

Apabila anda daftarkan rakan niaga anda seramai 10 orang, selepas itu berikan mereka ilmu tentang bisnes simkad Tone Excel RM10 ini dengan melalui website ini. Maka rakan niaga anda juga akan mendaftarkan 10 orang juga untuk sama-sama menikmati pendapatan tersebut. Secara tak lansung duplikasi terjadi pada rakan niaga kedua dan rakan niaga ketiga anda. Hasilnya anda memperolehi pendapatan RM3,408-RM8,040 setiap bulan tanpa henti selagi rakan niaga anda menggunakan handphone tersebut.

Jika 5 tahun guna handphone?
Maka 5 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika 10 tahun guna handphone?
Maka 10 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika 30 tahun guna handphone?
Maka 10 tahun lah anda perolehi komisen topup dari mereka.

Jika sampai meninggal dunia guna handphone?
Maka jawab sendiri.. hehe

Inilah pasif income terbaik boleh kita perolehi. Jual simkad hanya sekali, tetapi pendapatan berterusan setiap bulan TANPA HENTI.

Bagi Memastikan anda faham tentang konsep level tersebut, saya bagi anda satu video. Hanya 3 minit sahaja untuk menjadi pandai

3.Bonus Tahunan

Jika anda daftarkan ahli baru di atas Aras L1 dengan jumlah yang tertentu dalam tempoh sebulan, anda akan bayar % bonus daripada Komisyen Topup simkad Tone Excel RM10

4. Rebat Peribadi

Didalam simkad Tone Excel RM10 ini sebenarnya mengandungi airtime percuma bernilai RM 30. Anda boleh gunakan serta-merta sebaik saja simkad anda telah diaktifkan. Anda telah disediakan kredit percuma tanpa perlu risau nak cari topup lagi untuk bulan tersebut. (P/s: Kredit tersebut akan ditolak secara auto dan memberi anda Data internet 5GB dan 100 minit panggilan)

Disini saya tunjukkan kepada anda contoh pendapatan yang beberapa ahli yang telah berjaya di dalam Tone Excel

Ianya mengubah hidup mereka dan. Jika mereka boleh, sudah tentu anda yang sempurna ini juga boleh. Mereka juga manusia biasa seperti anda yang mempunyai impian ingin merasa nikmat bebas kewangan dan bebas hutang.

Ingin juga hidup sekali memberi jasa kepada ibu dan ayah dan membantu masyarakat lain. Ayuh rakan-rakan, kita tanamkan azam untuk berjaya!

Kelebihan Menjadi Rakan Niaga Bersama Kami

1.Bantuan,latihan dan Kelas disediakan

Setiap ahli baru kami akan di bimbing dan diberi tunjuk ajar bagaimana menjalankan perniagaan Tone Excel. Segala tool pemasaran dan jualan juga diberikan sebaik sahaja anda menjadi ahli.  Jadi, anda juga boleh fokus pada penajaan tanpa pening untuk memikirkan soal servis pada ahli baru dibawah tajaan anda  

Kerja anda hanya perlu pandukan mereka satu persatu setiap info di dalam website ini. Mudah-mudahan, mereka dapat kembangkan bisnes ini sebaiknya. Mereka maju, maka anda pun akan maju. 
2.Percuma Landing Page

Dengan bersama-sama kami menjadi rakan niaga anda  akan diberikan satu website mini seperti ini bagi memudah dan proses closing customer. Di dalam landing page ini juga terkandung sistem2 yang memboleh pelanggan anda membuat pembayaran secara automatik kepada anda. Sistem ini juga anda menghasilkan invoice secara automatik. Jadi, segala operasi jualan dan pengurusan pelanggaan anda akan menjadi lebih mudah.

3.Dapat Join Group Khas Untuk Networking

Anda akan dimasukkan di dalam group khas yang mana anda akan bersama orang-orang yang sudah positif dan berjaya di dalam Tone Excel

Zero Dalam Internet Tiada Masalah

Jangan risau tiada masalah, kami akan bantu anda dari A to Z. Kebanyakan Ahli Tone Excel yang berjaya harini adalah mereka yang bermula dari offline dan kurang mahir dalam pemasaran internet. Tapi atas dasar minat dan ingin belajar bagi meningkat skill mereka dalam promosi online mereka berjaya menjana income yang lumayan setiap bulan. Anda jangan risau kami akan pastikan 100% bantuan kami sampai ke tangan anda 

Testimoni Kejayaan Bersama Tone Excel

Tutorial-Tutorial Secara Percuma Menjana Income Dengan Simkad Tone Excel RM10

Cara nak kekal no lama

Cara nak update akaun bank

Cara promosi di Facebook

Cara beriklan di Group Facebook

Cara post iklan dan ambil nombor di group FB

Teknik promosi guna Instagram

Cara menggunakan Skrip iklan Whatsapp

Step Tutorial Cara Prospekting

Teknik prospekting guna whatsapp

Teknik Pantas Prospekting di Whatsapp

Kaedah Follow Up Berkesan

Tips kefahaman tentang target dalam Tone Excel

Jom Sertai Kami Sekarang

Hot Sale

Simkad Tone Excel RM10

RM 0 /FREE
  • Syarat Mendapatan simkad percuma:
  • Wajib kekalkan Nombor simkad telco yang anda guna sekarang kepada Tone Excel
  • Percuma Training Setiap Minggu
  • Percuma Landing Page Promosi Tone Excel

Tawaran Tamat Dalam

  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Anda Ada Pertanyaan ?

Kenali Saya

Fahzal Shahrel Bin Fakhrurrazey

Fahzal Shahrel Bin Fakhrurrazey

Online Marketing Expert

Merupakan usahawan internet sepenuh masa. Telah menjalankan perniagaan internet sejak beberapa tahun 2014 hanya dari rumah sahaja

Soalan Lazim

Jawab jujur jangan tipu, jujur walaupun dah setahun join income masih 3angka cth RM100-RM500. Kalau prospek tanya kita balik kenapa sikit je dapat dah setahun join? Tanya prospek balik, awak dah berapa lama guna handphone dan berapa awak dapat sekarang? Prospek jawab tak dapat apa2, kita cakap dekat dia balik..haaa lagi cepat sy dapat daripada awak. Saya setahun dah dapat income tp awk guna bertahun2 tak dapat apa2.

Tanya die balik apa yg murah sekarang awak pakai? contoh dia cakap maxis, tanya dia, berapa sen seminit, kalau die cakap taktau, tanya dia balik kenapa awk boleh cakap TE mahal sedangkan TE flat rate tapi maxis/celcom/digi ade caj call block bila kita topup sikit caj call die mahal bila kita topup banyak baru lah murah caj call die sedangkan Tone Excel semua sama tak ada caj call block.

Cakap kat dia sy taktau dan malas ambil tahu. Saya fokus pada bisnes saya.
Sifu mazelan abas beritahu nak berjaya kena FOKUS dan KONSISTEN. Nak capai tu susah, jadi kita kena usaha lebih lagi. Bila kita dah berjaya orang takkan lagi mengata kita bahkan dia sendiri akan serah diri nak join dgn kita

Peduli kan mereka, tak payah hirau kan, kita pekak kan aje telinga dan move foward!! Jalan je kedepan fokus aja buat. Selama 1 tahun kita bertungkus lumus fokus pada menaja orang seramai yg boleh dan duplikasi. Itu saja.. Jgn hiraukan orang lain sbb mereka mmg akan menjatuhkan kita. Mereka tak bagi kita makan minum pun. Kita buat bisnes ni sbb kita orang susah kita takda modal yg banyak dan kita nak duit pencen bila kita sakit, tak kerja dan sebgainya. ​

Hubungi Kami

Tentang Kami

  • Fahzal Shahrel Bin Fakhrurrazey
  • Automasi perniagaan internet anda dengan sistem
  • No.1,Jalan Delima 9, Taman Delima, Batu 13 , Jalan Cheras, Taman Delima, 43000 Kajang, Selangor
  • 010-5103558
  • Whatsapp link

Lokasi Kami

Copyright  © 2018 | Fahzal Shahrel